Fiets vanaf vandaag in reisadviezen 9292

woensdag 1 april 2015
timer 1 min

Dit is een 1-aprilgrap! Ook de fiets zit vanaf vandaag in de reisadviezen van marktleider 9292. De fietstijden en fietsroutes komen van nieuwkomer GoAbout.

Fiets in 9292Afgelopen maanden is achter de schermen hard gewerkt aan de jongste uitbreiding van 9292. De fiets in het reisadvies is het resultaat van een strategische samenwerking tussen 9292 en GoAbout. Beide bedrijven leveren reisinformatie aan consumenten en bedrijven en zien daarom voordelen in samen optrekken. De fiets in de reisadviezen van 9292 is de eerste stap. Later volgen ook bij 9292 reisadviezen met deel- en huurauto’s.

“Ondanks dat veel mensen ons als concurrenten zien, hebben we natuurlijk ook gelijke belangen. Zo vinden we allebei dat alle data echt open zijn”, licht eigenaar Jacco Lammers van GoAbout toe. “Wij zijn trots dat we nu data aan de marktleider leveren. Daarbij kunnen wij de benodigde ervaring en innovatie inbrengen.”

Vorig jaar moest 9292 nog terugkomen op de belofte om de fiets vóór 8 februari 2014 in haar reisadviezen op te nemen. GoAbout verwerkt de fietstijden en fietsroutes vanaf de start van deze actuele en multimodale planner in de reisadviezen. De fiets in de reisadviezen van 9292 is een langgekoesterde wens van veel reizigers.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.