Move24 - Het event voor de beweegvriendelijke omgeving

okt15

Een beweegvriendelijke leefomgeving is een omgeving die uitnodigt tot sporten, spelen en bewegen en die op die manier een belangrijke bijdrage kan leveren aan de gezondheid van mensen. Gezondheid is in het gros van de gemeentelijke en provinciale Omgevingsvisies een belangrijk thema en daarmee staat ook beweegvriendelijkheid hoog op de agenda.


 

Hoe richt je de leefomgeving zo beweegvriendelijk mogelijk in? Het plaatsen van een wipkip of fitnesstoestel is niet voldoende. Maar wat kan je wel doen? Wie betrek je erbij? Hoe zorg je ervoor dat de plannen die je bedenkt de gewenste uitwerking hebben? Hoe meet je de resultaten?

Over deze en nog veel meer vragen gaan we met elkaar in gesprek op 15 oktober 2024 op een inspirerende en passende locatie. Welke dat wordt? Dat houden we nog even geheim. 

Samen met de adviesraad, bestaande uit o.a. NOC*NSF, Kenniscentrum Sport & Bewegen en Jantje Beton werken we op dit moment hard een verrassend, verdiepend en leuk programma. 

De volgende onderwerpen komen in ieder geval aan bod:

  • De beweegvriendelijke leefomgeving in de Omgevingswet
  • Ruimtelijk en sociaal domein: samen optrekken
  • Hardware, software en orgware
  • Er moet al zo veel, hoe krijg ik beweegvriendelijkheid hoog op de agenda?
  • Meeliften op andere opgaven
  • Succesvolle voorbeeldprojecten

Wil jij je ook aansluiten als ambassadeur, supporter, fan of als deelnemer? Ga dan naar www.move24.nl voor meer informatie.

Datum / tijd

15 oktober 2024
Aanvang: 09.00 uur

Prijs

€245

Locatie

near_meApeldoorn