Nationaal Voetgangerscongres 2022

okt13

Het Nationaal Voetgangerscongres is het enige vakevenement waar lopen in alle facetten centraal staat. Het Nationaal Voetgangerscongres stelt zich ten doel vakprofessionals met elkaar te verbinden. Samen kijken naar, praten over en werken aan integrale oplossingen die gezondheid, mobiliteit, leefbaarheid en verblijfskwaliteiten combineren. Kortom, die leiden tot vitale steden en dorpen.

Je ontmoet collega’s uit je eigen vakgebied, legt verbinding met professionals uit andere domeinen en wisselt kennis, visies en visitekaartjes uit. En gaat geïnspireerd én met concrete tips en actiepunten huiswaarts. Doe je ook mee? Dan zetten we samen een stap vooruit!

Wat kun je verwachten?

  • Inspirerende keynotes
  • Een uitgebreid aanbod interessante sessies
  • Volop netwerkmogelijkheden
  • Uitreiking LoopAward

Deze editie van het Nationaal Voetgangerscongres dagen wij je uit te laten zien hoe jij loopt en de voetganger een stap verder brengt. Wat is jouw bijdrage aan de gelukkige, gezonde voetganger? Welke aanpak is succesvol? Welk project biedt kansen? Welke informatie hebben we nodig en wat is nodig om een stap verder te komen?

Deel kennis op het Nationaal Voetgangerscongres en dien hier je voorstel in. Zo geven we samen invulling aan het programma.

Meld je ook gelijk aan via: https://www.nationaalvoetgangerscongres.nl/20221013-nationaal-voetgangerscongres

s

Datum / tijd

13 oktober 2022
Aanvang: 09.00 uur

Locatie

near_meZwolle, Nederland.