European Mobility Expo

door in rubriek
Reacties uitgeschakeld voor European Mobility Expo

Evenementgegevens

  • Datum:

Van 15 t/m 17 december 2020 ontmoeten duurzame mobiliteitspelers elkaar tijdens de European Mobility Expo (EuMo Expo), georganiseerd door de GART (Franse Vereniging van Openbaar Vervoer Autoriteiten) en UTP (Franse Unie van Openbaar vervoer en Spoorwegen).

Meer dan 250 exposanten, Frans en internationaal, presenteren hun oplossingen aan meer dan 11.000 verwachte bezoekers. EuMo Expo is een ware showcase van wereldwijde industriële en technologische knowhow en brengt fabrikanten, OV-organisaties, energieleveranciers, ingenieursbureaus, reisinformatie organisaties, ticketing en start-ups bij elkaar, de gehele openbaar vervoer community van professionals die zich inzetten voor een nog efficiënter openbaar vervoer, nog milieuvriendelijkere manieren van vervoer en duurzame mobiliteit, overal en voor iedereen.

Europese lezingen tijdens de beurs

Alle bezoekers kunnen tevens deelnemen aan conferenties, rondetafelgesprekken en debatten die voor het eerst centraal op de beurs zullen plaatsvinden. Franse en Europese deskundigen met verschillende achtergronden zullen samen debatteren en nadenken over de belangrijkste onderwerpen van vandaag om de contouren van duurzame mobiliteit van morgen te schetsen. Energietransitie, MaaS,   openstelling voor concurrentie in het spoorvervoer op nationaal niveau en openbaar vervoer in de regio Parijs, banen en opleidingen, veiligheid, enz. zullen op de agenda staan. Het programma wordt binnenkort afgerond en vervolgens bekend gemaakt.

Meer informatie vindt u hier.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook