HUB Congres

door in rubriek
Reacties uitgeschakeld voor HUB Congres

Evenementgegevens

  • Datum:

HUB’s zijn de talk of the town. Ze lijken de Haarlemmerolie voor veel uitdagingen waar we de komende jaren voor staan, zoals bereikbaarheid, klimaat, leefbaarheid, logistiek en meer. Maar hoe ver zijn we? Van welke initiatieven kunnen we leren? Waar kunnen we versnellen? Waar is afstemming nodig tussen lokale, regionale en landelijke initiatieven? En tussen mobiliteits-, logistieke- en energievraagstukken? Dit en meer komt aan bod op de eerste editie van een nieuwe traditie: het Nationale HUB Congres 2020.

Verbinden en verdiepen
We zorgen tijdens het online congres voor verbinding dwars door alle sectoren, lagen en functies heen. We geven het podium aan inspirerende nieuwe inzichten én ontmoeten via de unieke Networking tool (on)bekende vakgenoten.Naast het verbinden van mensen en ideeën om samen HUB oplossingen een impuls te geven, gaan we ook de diepte in op de drie belangrijke HUB thema’s van dit moment:

Energiehubs
(Stads)logistieke hubs
Mobiliteitshubs
Aan de concrete invulling van het programma wordt hard gewerkt.

Voor wie?
Het Nationaal HUB Congres is hét online congres waar bestuurders, beleidsmakers, projectleiders, innovatoren, adviseurs vanuit de domeinen (stads)logistiek, energie en mobiliteit elkaar ontmoeten, informeren en inspireren. Markt, onderwijs en overheid vinden de verbinding en gaan samen op weg naar nieuwe oplossingen.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook