Nationaal Hub Congres

nov25

Mobiliteitshubs, energiehubs, logistieke hubs… Iedereen heeft het erover, maar staan hubs nou ook al echt op de kaart? U hoort het tijdens de tweede editie van het Nationaal Hub Congres. Met ’s middags ook de Zero Emissie Conferentie.

Nadat we in 2020 het eerste Nationaal Hubcongres online organiseerden, mogen we elkaar dit keer weer fysiek treffen. De schitterende locatie hiervoor is het Louwman Museum in Den Haag, waar je dan ook meteen een bezoekje aan kunt brengen. Samen met dagvoorzitter Marc Maartens onderzoeken we de hubgedachte: schetsen we vooral beleidsmatige vergezichten, of lopen er al initiatieven? Hoe ver zijn we eigenlijk en wat kunnen we nog van elkaar leren?

Ontmoet (on)bekende vakgenoten, kom samen tot nieuwe oplossingen en volg inspirerende sessies over de belangrijkste hubthema’s van dit moment: energiehubs, (stads)logistieke hubs en mobiliteitshubs.

’s Middags staat ook de derde editie van de Zero Emissie Conferentie op het programma, als onderdeel van het Hubcongres. Dus als u zich aanmeldt, krijgt u twee congressen voor de prijs van één.

Datum / tijd

25 november 2021
Aanvang: 10.00 uur

Prijs

€0