Wat is OV-Magazine

OV-Magazine is een kritisch en onafhankelijk platform voor professionals en specialisten in de ov-sector. De focus ligt op ontwikkelingen en plannen die bijdragen aan het verbeteren van het openbaar vevoer. Zowel offline als online besteden we aandacht aan ov-gerelateerde projecten en ontwikkelingen in het vakgebied die u inspireren en informeren. Ook biedt OV-Magazine een podium voor prikkelende visies en discussie.

Doelgroep

Bestuurders, beleidsbepalers bij gemeentelijke, provinciale en landelijke overheden, MT leden bij gemeentelijke, provinciale, landelijke overheden en ov-bedrijven, Rijkswaterstaat, projectleiders & adviseurs in het openbaar vervoer (weg, rail en water), bestuurders en beleidsbepalers van ov-bedrijven zoals: Keolis, ProRail, NS, Arriva, Transdev, GVB, HTM, RET, EBS en Syntus

Magazine

Vier keer per jaar komt OV-Magazine uit, met daarin diepgravende hoofdartikelen over recent gerealiseerde projecten, korte project- en productbeschrijvingen en expertcolumns. De hoofdartikelen richten zich op één thema, in de rest van het blad komen alle onderwerpen aan bod die iets met het openbare vervoer te maken hebben.

Website

Op ovmagazine.nl houdt de redactie u dagelijks op de hoogte van al het nieuws op het gebied van het openbare vervoer.

Nieuwsbrief

In de tweewekelijkse nieuwsbrief presenteert de redactie een selectie van de interessantste nieuwtjes, projecten en producten op ovmagazine.nl. Tevens leest u de leukste artikelen van de andere titels van uitgever Acquire Publishing: BuitenSpelen, Duurzaam Gebouwd, Stedebouw & Architectuur, Straatbeeld, MobiliteitsPlatform en Verkeerskunde.

Abonneren

Wilt u een abonnement op het vakblad OV-Magazine afsluiten?

Klik hier

Mediakit

Klik hier voor de mediakit

Voor vragen kunt u contact opnemen met Wilfred Westerhof – telefoon: 038 - 46 06 384

Persoonlijk contact met uw vakgenoten?

Acquire Publishing organiseert een divers scala aan evenementen en congressen. Benieuwd naar welk event/congres voor u interessant is:

Bekijk hier de agenda

Uw advertentie zichtbaar bij andere professionals uit de sector?

Bij OV-Magazine heeft u vier trefkansen:

  • In het OV-Magazine vakblad
  • Op de website ovmagazine.nl
  • Via de OV-Magazine nieuwsbrief
  • Via OV-Magazine social media

Bekijk hier de mogelijkheden