Leicon Verkeersgeleiding

Basis voor Bereikbaarheid

Leicon Verkeersgeleiding is een onafhankelijke, inventieve en betrouwbare leverancier van kwalitatieve prefab betonproducten met een optimale toegevoegde waarde in techniek, geld en milieu. Samen met de medewerkers en onze stakeholders werken we aan prefab betonoplossingen waarmee de veiligheid van alle verkeersdeelnemers wordt verbeterd, de bereikbaarheid wordt vergroot, de toegankelijkheid wordt bevorderd en de sociale cohesie in de openbare ruimte wordt gestimuleerd.

De kernwaarden innovatief, betrokken, professioneel en betrouwbaar zijn verankerd in het bedrijf en worden door de medewerkers zowel intern als extern uitgedragen.

Openbaar vervoer

In 2003 is Leicon gestart met de levering van toegankelijke bushalte-elementen. Nadat het CROW in 2006 het Handboek Halteplaatsen introduceerde zijn duizenden bushaltes in Nederland toegankelijk gemaakt. Onze jarenlange kennis en ervaring heeft geleid tot een diep en breed assortiment producten waarmee vrijwel alle bushalteoplossingen zijn te realiseren. Van enkelvoudige komhalte tot complete busstations. En zit uw oplossing er niet tussen dan ontwerpen en maken we deze.

Leicon is op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en staat haar opdrachtgevers bij met raad en daad. Neem gerust contact met ons op voor een snel en vakkundig antwoord.