OVnetwerk

Advies en ondersteuning in collectief vervoer

Reinoud Dirksen; Eigenaar, directeur, werknemer.
Sinds augustus 1995 is Reinoud Dirksen als zelfstandig adviseur werkzaam op het gebied van het collectief personenvervoer. Daarvoor is hij 5 jaar als vervoerontwikkelaar werkzaam geweest bij streekvervoerbedrijf Westnederland en gedurende in totaal 2,5 jaar heeft hij gewerkt als projectleider Collectief Personenvervoer bij een adviesbureau. Zijn opleidingsachtergrond is een vervoerskundige (HBO) en sociaal-geografische (WO).

Een veranderende markt
De wereld van het openbaar vervoer verandert. En OVnetwerk verandert mee. Het accent van de werkzaamheden is de afgelopen tijd steeds meer komen te liggen op de aanbesteding van concessiegebieden. Niet alleen het aanbesteden zelf (het ondersteunen van het gehele project van Programma van Eisen tot en met de gunning), maar ook het beheren van de concessies is steeds meer een speerpunt in de activiteiten van OVnetwerk. Daarnaast blijft OVnetwerk een speler op de markt van het ‘vertrouwde’ advieswerk op het gebied van: vervoerplannen, lijnennetstudies, infrastructuur, dynamische reizigersinformatie en projectmanagement.

Een brede markt
Het werkgebied van OVnetwerk is erg breed. Niet alleen met betrekking tot de aard van de te bieden ondersteuning, maar ook letterlijk: OVnetwerk voert niet alleen projecten uit in Nederland, maar ook in andere landen participeert OVnetwerk in projecten (België, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Letland, Oeganda, Zuid-Afrika, Zwitserland).

Bezoekadres

Asselerpad 3 Almen, Nederland.

Contactgegevens

T. 0317612139
E. info@ovnetwerk.nl