Scheidt & Bachmann

Scheidt & Bachmann is voor klanten en medewerkers de partij voor intelligente betaaloplossingen voor het openbaar vervoer in Nederland. Zij denken daarbij direct aan ons voor het betalen voor reizen in het openbaar vervoer. Niet alleen omdat het veilig en betrouwbaar is, maar vooral omdat het eenvoudig, betaalbaar en ook leuk is.

Al meer dan 40 jaar is Scheidt & Bachmann een vertrouwde partner in integrale oplossingen voor efficiënt ticket management. Als leiders op het gebied van technische innovatie verbeteren wij continu de dienstverlening van het openbaar vervoer, gericht op zowel het gemak voor de reiziger als de efficiency van de openbaar vervoer bedrijven. Onze ultra functionele FareGo apparaten voor ticketverkoop, validatie en toegangscontrole vormen nog maar de buitenlaag van onze systemen.  De kern bestaat uit krachtige software componenten die in verbinding staan met een modulaire portfolio die niets te wensen overlaat.

In Nederland is de vernieuwing van het betalen in het OV bij ons in goede handen: Wij bouwen het nieuwe backoffice voor de transformatie naar intelligent account-based ticketing. Met het uitfaseren van de OV-Chipkaart en de introductie van nieuwe betaalvormen op de EMV technologie, zal er ook veel veranderen voor alle openbaar vervoerbedrijven. Als expert in technologie en toekomstige functionaliteiten helpen wij onze klanten te succesvol te transformeren. Meer dan 3000 collega’s zijn dagelijks actief om het beste voor onze klanten te leveren met als doel betalen in het openbaar vervoer veilig en betrouwbaar te laten zijn – en tegelijkertijd eenvoudig, betaalbaar en ook leuk.

Bezoekadres

Maarssenbroeksedijk 11 Utrecht, Nederland.