Tribus

Maakt mobiliteit mogelijk voor iedereen

In deze moderne wereld is het ons doel om de mobiliteit van mensen te verbeteren. Wij bereiken dit doel door het verstrekken van een volledig gamma van zeer betrouwbare mobiele oplossingen die voldoen aan de behoeften van de passagiers, of ze nu reizen in een rolstoel of niet.

Sinds 1998 creëren wij rolstoel toegankelijk personenvervoer. Vrijwel elk type bus of auto bouwen wij om tot multifunctioneel voertuig dat voldoet aan alle geldende veiligheidsnormen. Onze kracht is onze innovatiedrive. Wij zetten hoog in op het ontwikkelen van nieuwe innovaties en dit heeft geleid tot het meest veilige en duurzame stoel- en vloersysteem ter wereld; de TriflexAir

Ons innovatief talent is gericht op de ontwikkeling en productie van producten die kwaliteit en efficiëntie eisen en wensen van de klant op de eerste plaats zetten. Hoewel de basis van ons bedrijf in Nederland ligt, is het onze ambitie om onze horizon te verbreden op de internationale markt, met als doel tot een van de meest innovatieve spelers in de wereld te worden. Momenteel zijn wij actief in 35 landen.

Bezoekadres

Proostwetering 71 Utrecht, Nederland.

Contactgegevens

T. +31 30 669 5020

Artikelen, evenementen & downloads van Tribus