Podcast Kloppenburg: Robbert Lohmann

Podcast Kloppenburg: Robbert Lohmann

door in rubriek flexibel vervoer
Reacties uitgeschakeld voor Podcast Kloppenburg: Robbert Lohmann

Vanaf metrohalte Rotterdam Kralingse Zoom gaan zelfrijdende elektrische shuttles in het gewone verkeer rijden. Aan het woord is Robbert Lohmann, die met zijn bedrijf 2getthere al ruim 15 jaar actief is met zelfrijdende elektrische shuttles in onder andere Rotterdam. 

“Er zijn zoveel hypes rond zelfrijdende voertuigen”, zegt presentator Geert Kloppenburg. Wat is het belangrijkste dat je wil overbrengen in deze podcast? “Met zelfrijdende shuttles voor het voor- en natransport van het openbaar vervoer kunnen we morgen beginnen.”

Luister hier de hele podcast met Robbert Lohmann.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook