Transports Publics heet nu European Mobility Expo

maandag 2 maart 2020
timer 2 min

De Europsese mobiliteitsvakbeurs Transports Publics heet voortaan European Mobility Expo. De beurs vindt van 23 t/m 25 juni plaats in Parijs.

De ov-sector heeft de laatste tien jaar ingrijpende veranderingen ondergaan, waarbij tegelijkertijd traditionele spelers zijn veranderd, maar ook nieuwe spelers zijn opgekomen. Om belangrijke ontwikkelingen in de ov-sector bij te houden en gezamenlijk na te denken over de mobiliteit van de 21e eeuw, heeft de beursorganisatie besloten tot de naamswijziging. European Mobility Expo (EuMo Expo) wordt georganiseerd door de GART (Franse Vereniging van Openbaar Vervoer Autoriteiten) en UTP (Franse Unie van Openbaar vervoer en Spoorwegen)

Van 23 tot en met 25 juni presenteren meer dan 250 exposanten, Frans en internationaal, hun oplossingen aan meer dan 11.000 verwachte bezoekers. Onder de bezoekers zijn fabrikanten, ov-organisaties, energieleveranciers, ingenieursbureaus, reisinformatie-organisaties, ticketing en start-ups bij elkaar. Alle bezoekers kunnen tevens deelnemen aan conferenties, rondetafelgesprekken en debatten die voor het eerst centraal op de beurs zullen plaatsvinden.

Franse en Europese deskundigen met verschillende achtergronden zullen samen debatteren en nadenken over de belangrijkste onderwerpen van vandaag om de contouren van duurzame mobiliteit van morgen te schetsen. Hier staan onder meer energietransitie, MaaS, openstelling voor concurrentie in het spoorvervoer op nationaal niveau en openbaar vervoer in de regio Parijs, banen en opleidingen en veiligheid op de agenda. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Wel is al bekend dat de stad Hamburg eregast is tijdens het evenement.

Evenementen binnen het evenement

Binnen de EuMo Expo worden side-events georganiseerd. De ‘Smart Move Challenge’ zal een startup belonen door haar te helpen de ontwikkeling ervan te versnellen en The Talents of Mobility Awards eren opmerkelijke mannen en vrouwen uit de sector. Ook worden awards toegekend aan de meest innovatieve exposanten.

In Nederland wordt de European Mobility Expo vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (tel. 020-4620020, e-mail: netherlands@promosalons.com). Hier kunnen geïnteresseerden terecht voor al hun vragen met betrekking tot een bezoek aan de beurs.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.