Lees hier de digitale Intertraffic-special

Lees hier de digitale Intertraffic-special

door in rubriek artikel
Reacties uitgeschakeld voor Lees hier de digitale Intertraffic-special

Het internationale mobiliteitsevent Intertraffic in Amsterdam ging deze maand niet door vanwege het coronavirus. Om toch op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied, publiceerde MobiliteitsPlatform een digitale special.

Het evenement voor de verkeers- en mobiliteitssector zou deze maand zo’n 35.000 professionals vanuit de hele wereld verwelkomen. Naast een beursvloer met bijna 1.000 exposanten uit 45 landen stonden er ook 120 kennissessies gepland in het summit-programma. Vanwege het coronavirus is het toonaangevende internationale evenement voor de verkeers- en mobiliteitssector verplaatst naar 2021.

MobiliteitsPlatform geeft u met deze digitale special de gelegenheid toch op de hoogte te blijven over de nieuwste ontwikkelingen en hoopt dat u toch digitaal de sfeer kunt proeven.

Komt u volgend jaar ook naar Amsterdam, naar Intertraffic 2021 van 23 tot 26 maart 2021?

U kunt het magazine hier lezen.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.