5 procent minder ov Noord-Holland in 2021

5 procent minder ov Noord-Holland in 2021

In de Noord-Hollandse concessies schalen de provincie Noord-Holland en Connexxion hun diensten in de nieuwe dienstregeling 2021 met 5 procent af.

De aanpassingen in de dienstregelingen zijn noodzakelijk wegens afgenomen reizigersaantallen vanwege het coronavirus. Zodoende zijn Connexxion en de provincie Noord-Holland tot aangepaste dienstregelingen voor 2021 gekomen.

Connexxion gaat in de concessies Haarlem-IJmond, Noord-Holland Noord en Gooi- en Vechtstreek ongeveer 5 procent minder ritten rijden dan in de huidige situatie. Als het aantal reizigers weer toeneemt, kan het aantal ritten weer worden uitgebreid.

Een overzicht van verlaagde frequenties of geschrapte lijnen, vindt u in dit overzicht. De lijnen waarvan alleen de vertrektijden zijn gewijzigd, vindt u vanaf december via www.connexxion.nl of de Connexxion-app. De reiziger kan daarbij de gewenste regio selecteren.

Lees ook: Wie financieert de ZE-bussen en laadinfra?

Laat een reactie achter

Lees ook