Kom naar ‘OV in transitie’ op 10 juni

vrijdag 16 april 2021
timer 2 min

Vervoerregio Amsterdam en OV-Magazine organiseren op 10 juni het digitale event 'OV in transitie - stappen richting 2040'.

 

We staan aan de vooravond van een belangrijke transitie binnen het openbaar vervoer. Met man en macht werken de verschillende regio's aan plannen om de gevolgen van de coronapandemie op te vangen en tegelijkertijd nieuwe investeringen te doen. Bovendien dient zich een nieuw kabinet aan en zijn onlangs bij de verschillende politieke partijen in de Tweede Kamer nieuwe woordvoerders IenW geïnstalleerd.  

Kortom, de wereld van het ov staat allesbehalve stil. Daarom organiseren Vervoerregio Amsterdam en OV-Magazine het digitale event ‘OV in transitie - stappen richting 2040’, waarbij we stilstaan bij de transities die eraan komen en spreken met sleutelspelers over het ov in de nabije en de verre toekomst.

U kunt zich hier gratis aanmelden.

Programma

Tijdens dit event, dat plaatsvindt van 13.00 tot 14.30 uur, spreken onder meer Egbert de Vries (voorzitter Vervoerregio Amsterdam), Jan van Selm (directeur DOVA) en Pascal Smet (staatssecretaris Gewest Brussel). Daarnaast levert Bart de Buschauffeur een bijdrage en komen meerdere jongeren aan het woord over hoe zij de toekomst van het ov graag zien.

Ook maken we kennis met de (nieuwe) Kamerleden die openbaar vervoer in hun portefeuille hebben. Dit zijn Fahid Minhas (VVD), Faissal Boulakjar (D66), Chris Stoffer (SGP) en Kauthar Bouchallikht (Groenlinks).

 

Wat een goed initiatief. Altijd goed om te kijken naar de toekomst en ons daarop voor te bereiden, Ik ga zeker weten deelnemen!

Komen er ook nog reizigers aan het woord of wordt er alleen over hen gesproken?

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.