Maarten Spaargaren en Gert Liefting

Maarten Spaargaren (49) wordt per 1 september General Manager bij Ricardo Rail Nederland. Hij neemt het stokje over van Gert Liefting die leiding zal gaan geven aan de ontwikkeling van de nieuwe bedrijfsactiviteit Engineering & Design binnen Ricardo Rail.

Spaargaren wordt verantwoordelijk voor alle Nederlandse activiteiten. Hij heeft een brede en internationale ervaring in de spoorsector in zowel Nederland als het Verenigd Koninkrijk. Na een periode van 6 jaar als strategisch consultant, was Maarten sinds 1998 bij NS in verschillende strategische, operationele en commerciële functies actief. Voor parlementaire enquêtecommissie Fyra getuigde hij nog over de totstandkoming van het bod voor de HSL Zuid.

Tussen 2011 en 2015 was hij Managing Director van Merseyrail in Engeland, waarna hij terugkeerde naar Nederland en zijn eigen consultancy-praktijk startte. Hij was onder meer betrokken bij adviesbureau Inno-V.

Gert was de afgelopen vier jaar Managing Director van Ricardo Rail in Utrecht. In deze functie heeft hij o.a. de overname begeleid van Lloyd’s Register Rail naar Ricardo Rail. Gert heeft een achtergrond in Engineering en wordt in zijn nieuwe functie als Director Engineering & Design verantwoordelijk voor het opzetten en uitbreiden van Ricardo’s internationale engineering activiteiten.

Overzicht van alle transfers

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.