Vakbeurs Mobiliteit verplaatst naar 2022

dinsdag 23 november 2021

De op donderdag 25 november geplande editie van Vakbeurs Mobiliteit gaat niet door. De Vakbeurs Mobiliteit samen met Vakbeurs Openbare Ruimte op 5 en 6 oktober 2022.

Beursorganisator ExpoProof was klaar met alle voorbereidingen om de beurs op een veilige en verantwoorde manier te laten plaatsvinden, binnen de door het kabinet gestelde voorwaarden. Meerdere exposanten annuleerden echter last-minute hun deelname, waardoor de bezoekers niet langer de hoge kwaliteit geboden kan worden die zij van de beurs mogen verwachten.

De organisatie ziet nu een ideale gelegenheid om van deze volledig op de Nederlandse markt gerichte vakbeurs een nog sterkere editie te maken. Er is een duidelijke verschuiving merkbaar waarbij mobiliteit een steeds nadrukkelijkere rol speelt als onderdeel van openbare ruimte. Om die reden vindt, samen met de marktpartijen die de beurs ondersteunen, volgend jaar Vakbeurs Mobiliteit gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Openbare Ruimte.

Op 28-29 september 2022 in Jaarbeurs Utrecht ontstaat daarmee een integrale tweedaagse vakbeurs voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van leefbare, duurzame, bereikbare, slimme steden.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.