Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website!

De site van OV-Magazine is geheel vernieuwd. U vindt er niet alleen de artikelen uit het blad terug, maar ook uitgebreide fotoreportages, dossiers en actuele transfers in de ov-sector. Een kleine rondleiding.

Met de nieuwe website bent u als ov-professional of -geïnteresseerde in één keer op de hoogte van de actuele en relevante ontwikkelingen in het ov. OV-Magazine heeft een groot archief dat we de komende tijd verder uitbreiden. Daarnaast pakken we uit met dossiers rond thema’s die er nu toe doen en hebben we een uitgebreide ov-agenda.

dossiers

Op onze voorpagina vindt u een overzicht van het laatste nieuws, de meest recente fotoreportages, toegang naar de agenda en – vertrouwd uit de nieuwsbrief – Zo Gezegd. Volg ons ook op Twitter en Facebook voor de laatste ov-updates en abonneer u op de nieuwsbrief!

Beeld is belangrijk. U ziet: er is veel ruimte voor foto’s, zowel in het ontwerp als in de artikelen, maar niet in de laatste plaats op onze speciale pagina In Beeld. Waar het blad ophoudt, gaat OVMagazine.nl verder.

inbeeld

Abonnee?
Bent u al abonnee van OV-Magazine? Dan hebt u onbeperkt toegang tot de hele site. Maak simpelweg een gebruikersnaam en wachtwoord aan via deze pagina en geef aan dat u al abonnee bent. We zullen u zo snel mogelijk toegang geven tot alle artikelen.

Bent u nog geen abonnee? Geen punt. Ook u kunt zich aanmelden voor de site, dit is gratis. Vervolgens kunt u alsnog een abonnement afsluiten (u heeft al een abonnement voor 49 euro per jaar). Zit u liever nergens aan vast? Onze exclusieve artikelen koopt u per stuk voor €1,50 of betaal ze gemakkelijk uit uw voordeelbundel van 5, 10 of 20 euro.

De eerste tien mensen die zich nu aanmelden voor OVMagazine.nl, krijgen bovendien een online jaarabonnement gratis!

Bent u al abonnee, geef gerust het abonnement aan iemand anders cadeau.

Reacties ontvangen we natuurlijk graag. Reageer na aanmelding hieronder of mail ons!

2 reacties

  1. Karel van Hoefstede
    12 mei 2014 om 15:45

    Ziet er geweldig uit, deze nieuwe site. Ik kijk uit naar jullie nieuwe artikelen.

  2. rcroding
    13 mei 2014 om 16:03

    Mooie site. Ook erg leuk dat je kan reageren op artikelen, dat maakt het mogelijk dat hier een platform ontstaat voor professionals. Wat dan wellicht ook leuk zou zijn: de mogelijkheid om een openbaar profiel aan je account te koppelen (of een directe link naar externe profielen bij LinkedIn ofzo). Je hebt dan snel antwoord op de vraag “wie” er achter een reactie zit, wat hij doet, waar hij werkt etc.

Lees ook