Railforum zoekt genomineerden Blije Reizigers Prijs

Railforum zoekt genomineerden Blije Reizigers Prijs

door in rubriek algemeen
Reacties uitgeschakeld voor Railforum zoekt genomineerden Blije Reizigers Prijs

Railforum is op zoek naar kandidaten voor de Blije Reizigers Prijs die wordt uitgereikt aan een spraakmakende verbetering in het OV.

De prijs is voor gerealiseerde verbeteringen in 2014 die het reizen per ov voor de reiziger plezieriger maken. De jury let daarbij op de mogelijkheid tot opschaling van de verbetering en de omvang van de doelgroep zodat zoveel mogelijk reizigers er profijt van hebben. Daarnaast hoopt de jury weer verrast te worden en eervolle vermeldingen en aanmoedigingsprijzen toe te kennen.

De winnaar van vorig jaar was Stefan de Konink voor zijn bijdrage aan open data en hoe je hiermee de ov-reizigers met diverse apps prettiger laat reizen. De aanmoedigingsprijs ging naar het reizen op rekening, waar al vervolgstappen zijn gezet. De eervolle vermelding was voor de Vechtdallijn.

Kandidaten voor dit jaar kunnen via de mail worden ingediend bij Railforum. Aanmelden kan tot medio september waarna de jury een shortlist maakt van ongeveer 12 beste verbeteringen die worden gepubliceerd op de website van Railforum. Vervolgens worden begin oktober drie genomineerden uitgekozen. Deze presenteren hun verbetering op 6 november tijdens het jaarcongres van Railforum, waar zowel de jury- als de publieksprijs ook worden uitgereikt.

 

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook