BudgetZeker voor bus, tram en metro

BudgetZeker voor bus, tram en metro

door in rubriek OV-chipkaart
Reacties uitgeschakeld voor BudgetZeker voor bus, tram en metro

Met BudgetZeker kunnen forenzen nu voor een vast bedrag met bus, tram en metro reizen. Het product is een aanvulling op de NS-Business Card.

BudgetZeker is het antwoord van de gezamenlijke vervoerbedrijven op de vraag van VNO NCW om het ov voor werkgevers eenvoudiger en voordeliger te maken.

Het nieuwe product gebruikt de reiziger in combinatie met een NS-Business Card Traject Vrij-abonnement. Werknemers reizen met BudgetZeker onbeperkt door heel Nederland met bus, tram en metro voor een vast bedrag per jaar.

Alle kosten staan op één factuur. BudgetZeker is er in de varianten Small (495 euro), Medium (775 euro) en Large (1175 euro). Op basis van de af te leggen afstand en frequentie van het woon-werkverkeer wordt de reiziger voor aanschaf ingedeeld in een van de drie varianten. Als de werknemer verhuist, wordt het abonnement aangepast.
000

De ov-bedrijven overhandigden vandaag de eerste BudgetZeker OV-chipkaart aan Hans de Boer, voorzitter van werkgeversorganisatie VNO NCW.

Van links naar rechts: Ad Toet (KNV), Hans de Boer (VNO NCW), Eric van Eijndhoven (Connexxion), Hans Peters (NS), Bas van Weele (Arriva), Alexandra van Huffelen (GVB) en Pedro Peters (RET).

 

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook