Prijs 500 euro voor mislukte samenwerking

Prijs 500 euro voor mislukte samenwerking

door in rubriek algemeen
Reacties uitgeschakeld voor Prijs 500 euro voor mislukte samenwerking

Het consumentenoverleg ov in de Metropoolregio Den Haag Rotterdam, Metrocov, looft twee keer 500 euro uit voor een geslaagd én een mislukt voorbeeld van samenwerking in het ov.

Metrocov – in 2015 ontstaan door samenvoeging van Rocov Haaglanden en Prov van de Stadsregio Rotterdam – houdt op 28 oktober een symposium bij de RET in Rotterdam onder de titel: De reiziger eist samenwerking in het ov. Reizigers die een of meer voorbeelden hebben van gelukte of mislukte samenwerking, sturen vóór 1 juli een mail naar Metrocov (secretaris-metrocov@mrdh.nl).

In de zomer nomineert een jury van ov-gebruikers de meest aansprekende voorbeelden. De genomineerden mogen in de ochtend van 28 oktober een presentatie houden van ongeveer 15 minuten. Na de presentaties brengen de aanwezigen hun stem uit, in beide categorieën. De twee prijzen van 500 euro worden uitgereikt in de vorm van reischeques.

In de middag geven deskundigen hun visie op samenwerking in het ov. Vastgelegd zijn Marjan Rintel (directeur NS Reizigers), Eric van Eijndhoven (commercieel directeur Transdev), Jaap Bierman (directeur HTM), Pedro Peters (directeur RET), Eric Bavelaar (directeur MRDH), Joost Weekers (hoofd OV provincie Zuid-Holland) en Arriën Kruyt (voorzitter Rover).

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook