Early Bird-korting Walk21 tot 1 augustus

Early Bird-korting Walk21 tot 1 augustus

door in rubriek promotie
Reacties uitgeschakeld voor Early Bird-korting Walk21 tot 1 augustus

Tijdens het internationale voetgangerscongres Walk21, dat van 7 tot 10 oktober in Rotterdam plaatsvindt, kan je gebruik maken van een aantrekkelijke Early Bird-korting.

Op Walk21 is aandacht voor de succesverhalen rondom voetgangers én plek voor uitdagingen. Walk21 is hét congres voor en over voetgangers. Bezoek inspirerende sessies, kom alles te weten over de nieuwste ontwikkelingen en praat bij met professionals uit het werkveld.

Walkshops
Beleef Rotterdam tijdens Walk21 te voet tijdens één van de walkshops en zie met eigen ogen wat er mogelijk is als een stad zich inzet voor de voetganger. Door plaats te maken voor voetgangers kunnen auto’s minder prominent in het straatbeeld aanwezig zijn, creërt de stad Rotterdam ruimte voor groen en beleeft men de ruimte op een andere manier. Dat is al te zien bij de omgeving rondom het Centraal Station, die door de stad is teruggegeven aan de voetganger.

Programma
Het programma van het internationale voetgangerscongres Walk21 Rotterdam staat online. Met keynotesessies, walkshops, pecha kucha’s, breakout sessies en walkshops zijn er zo’n 80 programma-onderdelen waaruit u kunt kiezen. Sprekers vanuit de hele wereld komen van 7 tot 10 oktober 2019 naar Rotterdam om u bij te praten en met u te discussiëren over hoe we de voetganger meer ruimte kunnen geven. Maar dan wel Smart, Healthy en natuurlijk For everyone.

Bekijk hier het programma.

Early Bird-korting
De twintigste editie van Walk21 is in De Doelen in Rotterdam, van 7 tot 10 oktober 2019. U kunt nu kaarten bestellen, met – tot 1 augustus – een aantrekkelijke Early Bird-korting voor snelle beslissers.

Registreren kan hier.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook