Kom naar ‘OV in transitie’ op 10 juni

Kom naar ‘OV in transitie’ op 10 juni

Vervoerregio Amsterdam en OV-Magazine organiseren op 10 juni het digitale event ‘OV in transitie – stappen richting 2040’.

We staan aan de vooravond van een belangrijke transitie binnen het openbaar vervoer. Met man en macht werken de verschillende regio’s aan plannen om de gevolgen van de coronapandemie op te vangen en tegelijkertijd nieuwe investeringen te doen. Bovendien dient zich een nieuw kabinet aan en zijn onlangs bij de verschillende politieke partijen in de Tweede Kamer nieuwe woordvoerders IenW geïnstalleerd.  

Kortom, de wereld van het ov staat allesbehalve stil. Daarom organiseren Vervoerregio Amsterdam en OV-Magazine het digitale event ‘OV in transitie – stappen richting 2040’, waarbij we stilstaan bij de transities die eraan komen en spreken met sleutelspelers over het ov in de nabije en de verre toekomst.

Programma

Tijdens dit event, dat plaatsvindt van 13.00 tot 14.30 uur, spreken onder meer Egbert de Vries (voorzitter Vervoerregio Amsterdam), Jan van Selm (directeur DOVA) en Pascal Smet (staatssecretaris Gewest Brussel). Daarnaast levert Bart de Buschauffeur een bijdrage en komen meerdere jongeren aan het woord over hoe zij de toekomst van het ov graag zien.

U kunt zich hier gratis aanmelden.

 

Laat een reactie achter

Lees ook