Nieuw directieteam bij Goudappel

vrijdag 13 oktober 2023

Per 1 november 2023 start Robert Glebbeek als nieuwe directeur-bestuurder bij adviesbureau Goudappel. Hij volgt daarmee Jos van Kleef op, die eind 2023 terugtreedt als algemeen directeur. Daarnaast vult Luc Wismans het directieteam aan als directeur Technologie & Innovatie. De derde bestuurder Wim Korver blijft op zijn plek.

Glebbeek (1974) was tot februari 2023 directeur Sector Stad & Omgeving bij WPS. Daarvoor bekleedde hij management- en directieposities bij Tauw en Movares. Hij studeerde Civiele (milieu)techniek aan de Hogeschool ’s Hertogenbosch en Milieugeochemie aan de faculteit Aardwetenschappen van de Universiteit Utrecht.

“Ik ben verheugd om met Goudappel Groep de impact op onze leefomgeving verder te ontwikkelen en onze opdrachtgevers met hun uitdagende opgaven integraal te adviseren op onderscheidende wijze zoals Goudappel dat kan”, aldus Glebbeek. De Raad van Commissarissen zegt ervan overtuigd te zijn met de nieuwe directeur haar leiderspositie verder te vervestigen, door in te blijven zetten op integrale oplossingen voor een duurzame, gezonde en veilige leefomgeving.

Daarnaast treedt Luc Wismans aan binnen het directieteam. Wismans werkt al sinds 1999 in diverse functies voor Goudappel en is mede-oprichter van Dat.mobility, leidt het Smart Mobility- programma en is mede-initiatiefnemer van het Dutch Metropolitan Innovations (DMI)-ecosysteem.

Met zijn aanvulling binnen het directieteam onderstreept Goudappel Groep het belang van de toenemende impact van technologische ontwikkelingen op haar rol als adviesbureau en kennisleider binnen de mobiliteitssector.