OV-NL-voorzitter verder bij Louwman Group

donderdag 19 januari 2023

Paul de Krom, de huidige voorzitter van OV-NL, wordt per april 2023 de nieuwe CEO van automotivebedrijf Louwman Group. Daarmee beëindigt hij zijn voorzittersrol voor de branchevereniging van ov-bedrijven.

Oud-politicus en oud-staatssecretaris De Krom startte op 1 mei als nieuwe voorzitter en volgende daarmee Qbuzz-topman Gerrit Spijksma op. In die rol was De Krom toegetreden tot de Mobiliteitsalliantie. In gesprek met OV-Magazine vertelde hij dat het ‘eigenlijk gewoon lobbywerk’ is, waarbij hij ‘een oliemannetje is’. Naast zijn werk voor OV-NL is hij ook voorzitter voor een aantal andere besturen, waarmee hij ook gaat stoppen.

Ook stelde hij dat duurzaamheid een rode draad in zijn loopbaan speelt. Daarmee gaat hij nu dus verder binnen de Louwman Group. Het familiebedrijf, dat van huis uit autodealer en -importeur is, maakt een metamorfose door tot totale mobiliteitsaanbieder. Dat vertelde president Eric Louwman eerder in het Trendboek Mobiliteit. “De toekomst is ketenmobiliteit. Het gaat om een mix van mobiliteitsvormen, we moeten meebewegen met de gebruiker.”

mobiliteit (aliantie) uiteindelijk toch met de auto.

Ben op zoek naar e.mail ceo dhr.Paul de Krom. Laat ons weten rudyschr350@gmail.com
Bedankt.

Of het aanbrengen van een sprinler-installatie voldoen is,om een lithium-battery van een E-auto te blussen,gelegen in een ondergrondse-parkeer-garage!.Ziet via youtube.nl (tik in) Gote zorgen over ondergronds laden elektrische auto's vanwege brandgevaar.Gezien de lithium-batterij nog dagenlang kan ontbranden(tik in) Stadt verbietet Elektroautos im Tiefgarage:brandgefähr:hulde voor die Burgemeester,die dat besloten heeft. Vooral die ontstane gebouwschade,en evt ontzetting van het gebouw,kan aardig in de kosten lopen.voor de appartements-eigenaars.En daarnaast kan de brandweer niet met een brandweer-auto gezien de lage plavond,niet bijde brand kome!.Neem duidelijk een besluitvormng bestuur van de V.E.V van eigenaars.Ik ben in het verleden bestuurslid geweest op vrijwillige basis,voor kleinschalig onderhoud,en om brand te voorkomen,het neerleggen van matrassen etc kersbomen die werden neergelegd in het portiek,en een rookverbod bij het binnenkomen van het appartements-gebouw.Maar belangrijke zaken,werden niet vaak in dank afgenomen.Maar op tijd verkocht voor een zeer goede prijs,en niet meer lastig gevallen,dooranders denkende.

Geachte Redactie:langs deze weg wil ik bedanken voor het jarenlang plaatsen van mijn inhoudelijke exacte waarheidsgetrouwe informatie bronnen. Vooral de vele belang-verstrengelingen, inzake eigenbelang, die vaak door de strot worden weergegeven, ontstaat er een verkeerde differentiatie in onze samenlevingsverbanden/en denkbeelden. Dat we allemaal elektrisch gaan autorijden, kan gezien worden als de grootste blunder van de laatste informatie.Vandaar ook al die ontstane frictie's zijnde niet de juiste kennis verrijking,inzake de technologische ontwikkelingen. Adieu.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.