Keypoint Consultancy

We combineren Verkeer, ITS en Gedrag tot oplossingen die je duurzaam en innovatief vooruit helpen

Keypoint Consultancy is een adviesbureau voor verkeer en mobiliteit, met vestigingen in Enschede en Utrecht. De gedreven en deskundige adviseurs van Keypoint denken mee met de opdrachtgever, zijn pro-actief, hebben een open mind en zoeken naar vernieuwing. Keypoint biedt specialistische diensten waarbij we drie werkvelden onderscheiden: Verkeer, ITS en Gedrag.

Binnen het werkveld Verkeer (de meer traditionele verkeerskundige kant van het vakgebied) adviseren we de opdrachtgever op het gebied van monitoring & evaluatie, fiets, openbaar vervoer, verkeers- en data-analyses.

Het tweede werkveld betreft Intelligente Transport Systemen (ITS) ofwel Smart Mobility. Binnen dit werkveld staat het snijvlak tussen ICT en mobiliteit centraal, waarbinnen slimme oplossingen voor reisinformatiesystemen voor openbaar vervoer (DRIS), verkeersmanagement (DVM), data en Coöperatieve systemen (C-ITS) worden begeleid.

Het derde werkveld is Gedrag. Hierbinnen werken we aan projecten zoals Beter Benutten, om reizigers slimmer van A naar B te laten gaan. Door bewustere keuzes wordt het gedrag van de reiziger beïnvloed.

Deze drie werkvelden grijpen op elkaar in en dragen bij aan een integrale aanpak. Voor deze onderwerpen kunnen wij u van begin tot einde bijstaan, dus beginnend bij de visievorming & beleidsontwikkeling, vervolgens de inhoudelijke advisering en uiteindelijk het project/procesmanagement bij de realisatie.

Bezoekadres

Institutenweg 32 Enschede, Nederland.

Contactgegevens

T. 053 482 57 00
E. info@keypoint.eu
Contactpersoon Cees Bakker

Artikelen, evenementen & downloads van Keypoint Consultancy