IC Bus rijdt door naar Londen

IC Bus rijdt door naar Londen

De IC Bus Düsseldorf–Eindhoven–Antwerpen rijdt tussen 19 december en 31 januari in het weekend door naar londen. Het gaat om een proef.

De bus vertrekt op vrijdag- en zaterdagavond om 21.30 uur vanuit Düsseldorf en komt de volgende ochtend om 07.00 uur aan in London Victoria Coach Station. De terugreis is op zaterdag- en zondagavond om 20.15 uur. De volgende ochtend is de bus dan weer om 7.38 uur in Düsseldorf. Over het kanaal neemt de bus de veerdienst Calais–Dover. De reis Eindhoven–Londen duurt 8 uur en Antwerpen–Londen 7 uur.

Arriva Touring verzorgt het vervoer met luxe touringcars. Tijdens de rit zijn er snacks en drankjes verkrijgbaar. Een ticket Eindhoven–London is verkrijgbaar vanaf 19 euro en Antwerpen–London vanaf 14 euro. Bij station Eindhoven vertrekt de bus om 23.30 uur. Tickets zijn te koop op de DB-site.

Inmiddels verkoopt ook NS kaartjes voor IC Bus.

Eén reactie

  1. Jeff
    5 december 2014 om 10:30

    Maar mogen passagiers tijdens de vaart in de bus blijven slapen of moet iedereen er midden in de nacht uit?

Lees ook