Nu ook Blije Reizigers Vakprijs

Nu ook Blije Reizigers Vakprijs

door in rubriek reizigers
Reacties uitgeschakeld voor Nu ook Blije Reizigers Vakprijs

Vakblad OV-Magazine reikt eind november voor de eerste keer de Blije Reizigers Vakprijs uit. De prijs is een aanvulling op de publieksprijs die Rover-voorzitter Arriën Kruyt op 30 november bekendmaakt.

De Blije Reizigers Prijs van kennisnetwerk Railforum is dit jaar voor het eerst alleen een publieksprijs. De winnaar is een van de vijf genomineerden: het initiatief dat de meeste stemmen heeft gekregen. Daarmee weten we wíe de winnaar is, maar niet waaróm. Om de genomineerden toch professioneel te kunnen beoordelen, heeft OV-Magazine in overleg met Railforum besloten dit jaar ook een Blije Reizigers Vakprijs uit te reiken.

De jury van die nieuwe Blije Reizigers Vakprijs nomineert ongeveer tien nieuwe initiatieven in en om het ov waarvan veel reizigers blij worden. De nominaties van OV-Magazine komen vooral uit de genomineerden voor de Blije Reizigers (publieks)Prijs van Railforum, aangevuld met enkele initiatieven die net nieuw zijn óf juist wat ouder. Want soms duurt het even voordat reizigers een nieuw initiatief ontdekken en gaan waarderen.

De jury van de Blije Reizigers Vakprijs bestaat uit drie medewerkers van OV-Magazine: Constant Stroecken, Marc Maartens en Vincent Wever.

OV-Magazine maakt de winnaar van de Blije Reizigers Vakprijs 2015 bekend op maandagmiddag 30 november. Dat gebeurt op een bijeenkomst van Railforum, meteen na de bekendmaking van de Blije Reizigers (publieks)Prijs door voorzitter Arriën Kruijt van reizigersvereniging Rover.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook