Internationale vakprijs zoekt kandidaten

Internationale vakprijs zoekt kandidaten

door in rubriek algemeen
Reacties uitgeschakeld voor Internationale vakprijs zoekt kandidaten

Wie blinkt er internationaal uit in het vakgebied van duurzame mobiliteit? Over die vraag buigt de jury van de European Talent in Mobility Awards zich de komende maanden. De prijzen, in vijf categorieën, worden in juni uitgereikt in Parijs.

De European Talent in Mobility Awards is een vakprijs (.pdf) die wordt uitgereikt tijdens Transports Publics, de internationale vakbeurs voor ov en duurzame mobiliteit in Parijs. Er zijn vijf categorieën:

  • het beste jonge talent
  • de beste manager
  • de beste projectmanager
  • een speciale carrièreprijs
  • een prijs die door bezoekers via de website wordt uitgereikt

Iedereen kan tot 8 april kandidaten aandragen via de website van Transports Publics. De jury bestaat uit een panel van ov-vakjournalisten uit heel Europa. De Nederlandse vertegenwoordiger in de jury is Vincent Wever van OV-Magazine. De prijs wordt op 15 juni uitgereikt tijdens de expositie in Parijs.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook