Nederlandse kandidaten voor ov-prijs

Nederlandse kandidaten voor ov-prijs

door in rubriek algemeen, artikel
Reacties uitgeschakeld voor Nederlandse kandidaten voor ov-prijs

Twee Nederlanders zijn genomineerd voor de European Talent in Mobility Awards, de Europese prijs voor mobiliteitsprofessionals die wordt uitgereikt op de vakbeurs Transports Publics in Parijs.

Screenshot_2016-05-15-13-51-54-1~2Lysander van der Sluis is genomineerd in de categorie Beste Projectmanager. Voor New Thinking gaf hij bij RET projectleiding aan het project Beleving op stations, dat het wachten op stations en haltes veraangenaamt door middel van onder andere muziek en geur. De klantbeleving steeg en directeur Pedro Peters, aanvankelijk sceptisch, is ook om.

Marieke_HuijskensMarieke Huijskens is namens Witte Kruis/Transdev genomineerd in de categorie Jong Talent. Huijskens is beleidsmedewerker bij de ambulancevervoeder en begeleidde onder meer de pilot Veilig Melden Incidenten, waarbij de focus na een incident meer komt te liggen op een structurele verbetering van de zorg.

Voor de verkiezing van de prijs zijn er bijna vijftig kandidaten genomineerd, verdeeld over vier categorieen. De jury bestaat uit afgevaardigden van vakbladen uit Europa, waaronder OV-Magazine. Ook is er een publieksprijs, waarvoor de stemming inmiddels is gesloten. De prijzen worden op 15 juni uitgereikt in Parijs, tijdens Transports Publics.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook