Goedkoop naar beurs InnoTrans in Berlijn

Goedkoop naar beurs InnoTrans in Berlijn

door in rubriek railsector
Reacties uitgeschakeld voor Goedkoop naar beurs InnoTrans in Berlijn

Lezers van OV-Magazine krijgen korting op het toegangsbewijs voor railbeurs InnoTrans in Berlijn. U bespaart meer dan 65 procent op de prijs van een gewoon ticket. En in Berlijn kunt u bovendien gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer.

InnoTrans is de belangrijkste vakbeurs voor railtechnologie die elke twee jaar plaats heeft in alle 41 hallen van Messe Berlijn. De laatste beurs, waaraan 2761 exposanten uit 55 landen deelnamen, werd bezocht door meer dan 133.000 bezoekers uit 146 landen. De vijf segmenten van InnoTrans bestaan uit: railtechnologie, railinfrastructuur, openbaar vervoer, interieurs en tunnelconstructie. InnoTrans wordt georganiseerd door Messe Berlin. De elfde InnoTrans is van 20 tot en met 23 september 2016 in de Berlijnse Messe.

Voor een gereduceerde toegangskaart klik hier voor een bestelling op rekening. En klik hier voor een bestelling met uw creditcard.

Anko Zakenreizen biedt in samenwerking met de Duits-Nederlandse Handelskamer een vluchtarrangement aan naar InnoTrans. Nadere informatie over de aanbieding vindt u hier. Als u liever met de trein gaat, kunt u hier uw treinticket boeken naar InnoTrans. Met de Intercity Berlijn reist u vanaf elk station in Nederland vanaf 39 euro enkele reis naar de Duitse hoofdstad. Vanaf 69 euro geniet u van extra comfort in de eerste klas. NS International biedt bedrijven die met zes of meer personen reizen een voordelige groepsreis aan naar InnoTrans. Op een retourticket voor de groep krijgt u (afhankelijk van de beschikbaarheid) tot 70 procent korting. Klik hier voor het aanvraagformulier.

Meer informatie: www.innotrans.com.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook