OV-Magazine gaat verder onder Acquire

OV-Magazine gaat verder onder Acquire

door in rubriek algemeen
Reacties uitgeschakeld voor OV-Magazine gaat verder onder Acquire

OV-Magazine is onderdeel geworden van Acquire Publishing; een uitgeverij met een platform van 35.000 professionals op het gebied van architectuur, ruimte en mobiliteit.

Acquire Publishing geeft onder meer de vakbladen Verkeerskunde, Verkeer in Beeld, Parkeer 24, Stedebouw & Architectuur, Straatbeeld en Buitenspelen uit. Ook organiseert Acquire verschillende evenementen als het Nationaal Verkeerskundecongres, het Nationaal Fietscongres en het MKBA-congres.

De koers van OV-Magazine blijft grotendeels ongewijzigd. Net als voorheen zal OV-Magazine aandacht besteden aan thema’s en projecten op het gebied van openbaar vervoer. Vier keer per jaar verschijnt de (dikkere) papieren editie met steeds een thema. Daarnaast brengt OV-Magazine nieuws, achtergronden, fotoreportages, de laatste transfers en een agenda online via www.ovmagazine.nl. In de toekomst zal OV-Magazine ook andere activiteiten voor haar leden organiseren.

Vincent Wever, de afgelopen jaren nauw betrokken bij het blad als redacteur, is aangesteld als hoofdredacteur. “OV-Magazine heeft een naam hoog te houden als het gaat om de inhoud”, aldus Wever. “Dankzij Acquire kunnen we bovendien onze ambities verder waarmaken, zoals een verdere groei en het creëren van een netwerk voor de hele ov-sector – online en offline.”

Lees ook de column van Vincent Wever: Mooie verhalen maken en meer

Constant Stroecken blijft als eindredacteur verbonden aan het blad. Stroecken: “De makers van OV-Magazine hebben in Acquire Publishing een professionele uitgever gevonden die de administratie, marketing, advertentieacquisitie, webontwikkeling en het organiseren van bijeenkomsten op zich gaat nemen. De redactie kan zich nu volledig op de inhoud richten. Erg prettig.”

Geert Dijkstra (directeur Acquire Publishing): “OV-Magazine past uitstekend binnen ons pakket aan titels en ons netwerk van 35.000 professionals op het gebied van Ruimte en Mobiliteit. We kijken er naar uit om samen met de enthousiaste en ervaren redactie de ontwikkelingen op het gebied van ov en alle aanpalende domeinen te volgen. Om een impuls te geven aan discussies, visies en ervaringen te delen en mensen met elkaar in contact te brengen.”

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook