Drie digitale kaartjes HTM lopen goed

Drie digitale kaartjes HTM lopen goed

door in rubriek artikel
Reacties uitgeschakeld voor Drie digitale kaartjes HTM lopen goed

De nieuwe digitale kaartjes van HTM doen het goed. In amper vijf maanden staat het aantal verkopen op 19.000.

In maart introduceerde HTM als eerste ov-bedrijf in de Randstad drie digitale kaartjes voor de smartphone. Inmiddels heeft de vervoerder zo’n 8.000 kinderdagkaarten, 5.000 uurkaarten en 6.000 dagkaarten verkocht. HTM voorziet hiermee met name in de behoefte om een groep kinderen met begeleiding met verschillende digitale kaartjes op één smartphone te laten reizen.

Ook voor gezinnen en groepen dagjesmensen is de HTM-app met verschillende kaartjes handig. De prijzen zijn gelijk aan die van papieren kaartjes. De kaartjes kosten 3,50 euro voor een uurnetkaart, 6,50 euro voor een dagkaart en 2,50 euro voor een kinderdagkaart. Betalen kan via iDeal of een creditcard. Van de drie grote steden is het digitaal kaartje alleen in Den Haag mogelijk, omdat er in het vervoergebied van HTM geen poortjes staan.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook