Drie digitale kaartjes HTM lopen goed

vrijdag 25 augustus 2017
timer 1 min

De nieuwe digitale kaartjes van HTM doen het goed. In amper vijf maanden staat het aantal verkopen op 19.000.

In maart introduceerde HTM als eerste ov-bedrijf in de Randstad drie digitale kaartjes voor de smartphone. Inmiddels heeft de vervoerder zo'n 8.000 kinderdagkaarten, 5.000 uurkaarten en 6.000 dagkaarten verkocht. HTM voorziet hiermee met name in de behoefte om een groep kinderen met begeleiding met verschillende digitale kaartjes op één smartphone te laten reizen.

Ook voor gezinnen en groepen dagjesmensen is de HTM-app met verschillende kaartjes handig. De prijzen zijn gelijk aan die van papieren kaartjes. De kaartjes kosten 3,50 euro voor een uurnetkaart, 6,50 euro voor een dagkaart en 2,50 euro voor een kinderdagkaart. Betalen kan via iDeal of een creditcard. Van de drie grote steden is het digitaal kaartje alleen in Den Haag mogelijk, omdat er in het vervoergebied van HTM geen poortjes staan.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.