Welke problemen kan deelmobiliteit oplossen?

Welke problemen kan deelmobiliteit oplossen?

door in rubriek algemeen
Reacties uitgeschakeld voor Welke problemen kan deelmobiliteit oplossen?

Tijdens de cursusdag New Mobility Experience leert u hoe we deelmobiliteit in kunnen zetten, om hedendaagse problemen op te lossen.

Een andere invulling van de  openbare ruimte, minder parkeerplaatsen, betere toegankelijkheid en minder vervuiling. Hoe kunnen we die doelen realiseren? Welke rol speelt deelmobiliteit daarin?

Vier aanbieders van deelmobilieitsdiensten werken mee aan de New Mobility Experience, een cursusdag waarin kennisdelen, praktijk én zelf doen centraal staan. Met als doel om werkgevers, projectontwikkelaars en beleidsmedewerkers kennis te laten maken met de kansen die deelmobiliteit biedt.

Ga op pad
“Dit is wel uniek”, zegt Sebastiaan Dommeck, docent van de New Mobility Experience. “De deelnemers aan deze cursus krijgen niet alleen meer informatie over Mobility as a Service en deelmobiliteit, maar kunnen die ook zelf ervaren.” Want tijdens deze cursus kunnen de deelnemers gebruikmaken van een deelmobiliteitsservice naar de lunchlocatie.

Tijdens de lunch vertellen De Mobiliteitsfabriek, Hely, Bird en FREE2MOVE meer over hun visie op de markt en de mogelijkheden die deelmobiliteit biedt.

Paul Willems, de andere docent die deze dag begeleidt, vertelt: “In de mobiliteitssector gaan de veranderingen nu sneller dan ooit, door nieuwe spelers die de markt veroveren en bestaande partijen die daar snel en adequaat op moeten reageren. Hoe reageren consumenten en bedrijven op deze ontwikkelingen en hoe reageren deze partijen op elkaar? En hoe kunnen we met al deze nieuwe producten en diensten maatschappelijke problemen oplossen? Dat is de vraag die we op 26 juni met elkaar gaan beantwoorden!”

Meer informatie over New Mobility Experiece, die op woensdag 26 juni 2019 plaatsvindt, vind je op newmobilityexperience.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook