OV-Magazine lanceert Raad van Advies

OV-Magazine lanceert Raad van Advies

door in rubriek railsector
Reacties uitgeschakeld voor OV-Magazine lanceert Raad van Advies

In 25 jaar tijd is OV-Magazine uitgegroeid tot belangrijk vakblad voor de ov-professional. Om dat te blijven en de markt actief met de redactie te (blijven) verbinden, heeft het blad een Raad van Advies in het leven geroepen.

Op 30 oktober vond de eerste bijeenkomst van de Raad van Advies plaats in Club Hart Beach in Scheveningen.

Om verdieping en duiding te kunnen blijven bieden, is het voor OV-Magazine niet alleen van belang om midden in de sector te staan, maar ook om kopstukken uit de sector met elkaar en met de redactie te verbinden. Daarin is nu een belangrijke stap gezet. De Raad van Advies fungeert als klankbordgroep voor de redactie. De leden kunnen gevraagd en ongevraagd advies geven. Aan de andere kant wordt de onafhankelijke en kritische verslaglegging vanuit de redactie wel geborgd.

Aan de Raad van Advies nemen deel: Wilko Mol (op persoonlijke titel), Juul van Hout (directeur Hermes), Niels van Oort (directeur Smart Public Transport Lab / TU Delft), Jan van Selm (directeur DOVA), Freek Bos (directeur Rover), Corina de Jongh (directeur Railforum), Maurits van den Toorn (freelance journalist) en Rob van der Bijl (Favas.net).

Van links naar rechts op de foto ziet u: Jan Willem Kerssies (OV-Magazine), Niels van Oort, Guus Puylaert (OV-Magazine), Maurits van den Toorn, Wilko Mol (OV-bureau Groningen Drenthe), Freek Bos en Erna Jansen (Acquire Publishing). Op deze foto ontbreken: Juul van Hout, Jan van Selm, Corina de Jongh en Rob van der Bijl.

 

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook