Rover opent coronameldpunt voor reizigers

Rover opent coronameldpunt voor reizigers

door in rubriek reisinformatie
Reacties uitgeschakeld voor Rover opent coronameldpunt voor reizigers

Rover merkt dat bij reizigers vragen en zorgen leven rondom de opstart van het ov. Daarom lanceert de reizigersvereniging een meldpunt ‘corona en openbaar vervoer’.

Volgens Rover maken reizigers zich zorgen over het langdurig moeten dragen van een mondkapje, over een mogelijk tekort aan zitplaatsen en over de mogelijkheid een boete op te lopen wanneer de regels niet goed gevolgd worden.

Want terwijl vervoerders weer maximale dienstregelingen rijden, blijft de capaciteit in het ov nog beperkt tot 40 procent, rijden er geen buurtbussen en wordt in diverse regio’s een vakantiedienstregeling gereden. Ook mogen geen fietsen mee in de trein en is samenreiskorting tijdelijk komen te vervallen.

Reiservaringen

Via het meldpunt wil Rover monitoren of de zorgen terecht zijn en waar mogelijkheden voor verbetering zijn. Reizigers kunnen een klacht, een compliment, een suggestie voor verbetering of een vraag achterlaten in het meldpunt. Ook kunnen reizigers hun reiservaringen met Rover delen.

Het meldpunt is te vinden via www.meldpunt-corona.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook