Nieuw platform om treinrondreis te boeken

Nieuw platform om treinrondreis te boeken

Treinrondreizen en stedentrips per trein moeten eenvoudiger boekbaar worden, vindt Hildebrand van Kuijeren. Daarom start hij een nieuw specialistisch reisbureau dat vanaf vandaag reizen aanbiedt.

“Met Treinrondreis.nl willen we het reizen per internationale trein eenvoudiger maken”, vertelt Van Kuijeren. Hij begin vijftien jaar geleden het platform Treinreiziger.nl, een website vol tips, nieuws en informatie voor de treinreiziger. De afgelopen jaren zag hij hoe steeds meer mensen interesse kregen voor vakanties en reizen met de trein. Toch ervaren veel mensen obstakels bij het boeken van een internationale treinreis. “Dat moet anders kunnen.”

Wie een pakketreis wil boeken voor een autoreis, vliegvakantie of cruise heeft keuze uit tientallen aanbieders. Maar als het om treinreizen gaat, is de keuze zeer beperkt. “Daar willen we met Treinrondreis.nl verandering in brengen”, legt Van Kuijeren uit. De website biedt zowel rondreizen als stedentrips. “We starten met een beperkt aanbod, maar het is de ambitie om de komende jaren fors uit te breiden”.

Dat het nieuwe reisbureau nu start is niet toevallig. Het kabinet wil volgende week meer duidelijkheid bieden over de zomervakantie. Daarop vooruitlopend lanceert Treinrondreis.nl het nieuwe platform, zodat reizigers zich alvast kunnen oriënteren op de mogelijkheden. Met de klimaatcrisis op de achtergrond is er een groeiende groep mensen die duurzamer wil reizen. Ook het kabinet wil reizigers aansporen vaker de trein te nemen, in plaats van het vliegtuig. Met Treinrondreis.nl worden reizigers daarmee geholpen. Op de website worden zowel rondreizen als stedentrips aangeboden.

Lees ook: Mister cheaptickets houdt wel van stuntje

Eén reactie

  1. PeterHaaswijk
    10 mei 2021 om 21:45- Reageren

    Dat is dan een conculega van de Treinreiswinkel in Leiden en we ook rondreizen geboekt hebben.
    Ook sukses toegewenst. !
    Peter

Laat een reactie achter

Lees ook