Twee Nederlanders maken kans op ov-prijs

vrijdag 4 mei 2018
timer 2 min

Voor de Talents of Mobility Awards van vakbeurs Transports Publics zijn twee Nederlandse kandidaten genomineerd: Robert Jan ter Kuile van GVB en Frank Bleijlevens van Transdev/Connexxion.

De Talent of Mobility Awards worden uitgereikt aan mensen, die hun aantoonbare verdiensten binnen de branches openbaar vervoer en duurzame mobiliteit hebben bereikt. De prijs is bedoeld als 'erkenning' daarvan.

Best Young Talent
Robert Jan ter Kuile is genomineerd in de categorie ‘Best Young Talent’. Hij begon zijn werkzame carrière in 2006 als verkeersingenieur bij Witteveen+Bos, waarvoor hij betrokken was bij het opzetten van het kantoor in Kazachstan. In 2009 ging hij consultant bij inno-V aan de slag, waarna hij in 2011 als strategisch consulant bij Monitor Deloitte startte en in juli 2015 bij GVB. Bij GVB houdt hij zich onder meer bezig met Mobility as a Service.

Best Project Manager
Frank Bleijlevens is genomineerd in de categorie ‘Best Project Manager’ is ruim negen jaar vastgoedmanager bij Connexxion. In 2009 begon hij aan die functie. Verder is onder meer gespecialiseerd in laadinfrastructuur voor Zero Emissie-voertuigen (de elektrificatie van de bus).

Stemmen
De jury bestaat uit Europese journalisten die gespecialiseerd zijn in de transportsector. Naast de stem van een vakjury, telt ook de stem van het publiek mee. U kunt online stemmen via deze link.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.