Noord-Holland maakt inschrijvers bekend

Noord-Holland maakt inschrijvers bekend

door in rubriek decentraal
Reacties uitgeschakeld voor Noord-Holland maakt inschrijvers bekend

De provincie Noord-Holland heeft de namen van de twee andere inschrijvers op de concessie Haarlem-IJmond vrijgegeven: Connexxion en Syntus. EBS had zelf al laten weten een bod te hebben gedaan.

In een persbericht maakte de provincie Noord-Holland gisteren bekend dat drie busbedrijven hadden ingeschreven op de ov-concessie Haarlem-IJmond. Op het verzoek van OV-Magazine om de namen van de twee overige aanbieders te noemen bleef het een dag stil. Zojuist liet een woordvoerder van de provincie weten dat de twee betreffende bedrijven, Connexxion en Syntus, geen bezwaar maken tegen bekendmaking van hun inschrijving.

Connexxion is de zittende vervoerder waarvan te verwachten viel dat het bedrijf zou inschrijven. De aanbieding van Syntus verrast evenmin. Directeur Cees Anker vertelde vorig jaar al in een interview met OV-Magazine  (.pdf)  dat moederbedrijf Keolis wil groeien en dat Syntus daar een bijdrage aan gaat leveren.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook