Tweets vanaf het Nationaal Congres OV

Tweets vanaf het Nationaal Congres OV

door in rubriek algemeen
Reacties uitgeschakeld voor Tweets vanaf het Nationaal Congres OV

OV-Magazine was aanwezig op het Nationaal Congres Openbaar Vervoer waar de prijs voor het beste ov-bestek werd uitgereikt. Op het congres kwam de sector samen om te netwerken, ideeën uit te wisselen en de laatste actualiteiten te horen.

Drie thema’s stonden centraal op het congres: de toekomst, de reiziger en de actualiteit. Veel veranderingen, zoals de groei van steden, technische mogelijkheden en nieuwe vormen van mobiliteit, zorgen ervoor dat de hele sector kritisch moet kijken naar de toekomst. Hoe kunnen we deze ontwikkelingen omzetten naar groei van het ov?

Beste ov-bestek
Twee jaar geleden werd op het Nationaal Congres Openbaar Vervoer het OV-Manifest Samen op Reis aan het ministerie van IenM aangeboden. Dit initiatief heeft als doel samenwerking in het ov te verbeteren. Onder de noemer van ‘Samen op reis, OpStap naar een beter OV‘ zijn verschillende projecten gestart. Een van de resultaten is het Modelbestek van de toekomst, waarin handreikingen staan voor een meer flexibel en innovatief bestek. Tijdens het Nationaal Congres Openbaar Vervoer reikte een jury onder leiding van Marijke van Haaren de prijs uit voor het beste bestek, de mobiliteitscentrale Flevoland.

Lees ook: Mobiliteitscentrale Flevoland is beste ov-bestek 2015

De tweets vanaf het Congres zijn hieronder terug te lezen.


Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook