Ov-team EvoBus Nederland breidt uit

vrijdag 17 maart 2023

Het ov-team van Daimler-importeur EvoBus uit Nijkerk breidt uit. Bart van der Ham, ruim zes jaar als Key Accountmanager verantwoordelijk voor touringcars, versterkt het ov-team als Key Accountmanager Public Transport. Door deze stap zet de importeur van Mercedes-Benz en Setra Buses uit Nijkerk volledig in op verdere elektrificatie.

Salesmanager Lars van der Heijden is erg te spreken over de uitbreiding van het ov-team: “Doordat de trajecten steeds complexer worden en het voertuig niet meer de enige hoofdzaak is, zaten we al langer te denken aan een uitbreiding van het team. Naast onze uitstekende voertuigen en service werd het de hoogste tijd dat er ook opgeschaald werd aan de adviserende kant. Zo kunnen wij extra diensten en services leveren zoals een modulair infrastructuurplan, een geoptimaliseerd batterijen laadmanagement en data generatie middels het OMNIplus ON Dashboard”.

Het Public Transport-team bestaat verder uit de geroutineerde Dirk Meppelink en de meer achter de schermen werkende Tim van der Schaft. Het  Public Transport-team is met de komst van Bart compleet. Precies op het juiste moment, aldus Daimler. De afgelopen pandemieperiode zijn aanbestedingen doorgeschoven, waardoor er een piek komt in de jaren 2023 en 2024 met nieuwe aanbestedingen. Van der Heijden ziet de komende tenderuitschrijvingen met veel vertrouwen tegemoet. 

Eerste eCitaro een feit

“Het is geweldig om deze interne stap te kunnen maken”, zegt Bart van der Ham. “De opgedane kennis vanuit de touringcarbranche komt nu zeker van pas. De samenwerking met Dirk en Tim is vaker succesvol gebleken”. Van der Ham werkte vorig jaar al samen met het team en verkocht de eerste Mercedes-Benz eCitaro’s aan Defensie Ondersteuningscommando. De uitleveringen van deze voertuigen vinden binnenkort plaats.

Focus op reisbranche

Daimler Buses heeft altijd al een groot hart gehad voor de reisbranche – deze voorliefde zit volgens het bedrijf 'verweven in de vezels van de organisatie'. Het merk Mercedes-Benz is al meer dan 125 jaar actief in de sector en het merk Setra al ruim 70 jaar.

De reisbranche kan daarbij altijd blijven rekenen op de kennis en kunde van Sven Dijksma. Sven is al meer dan 20 jaar een vertrouwd gezicht en bekende naam in de touringcarbranche. Hij wordt op zijn beurt op de achtergrond ondersteund door een team van technische specialisten. Hierdoor kan Daimler Buses ook op het gebied van touringcars de service blijven leveren.

Lees ook: ‘Elke bus heeft een eigen karakter’

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.

V.l.n.r. Bart van der Ham - Senior Key accountmanager Public Transport, Dirk Meppelink - Senior Key accountmanager Public Transport, Lars van der Heijden - Sales Manager en Tim van der Schaft - Sales Support.