dossier Veranderaars

Voor oudere veranderaars is er VIS

door in rubriek railsector
Reacties uitgeschakeld voor Voor oudere veranderaars is er VIS

Eenmaal 35 jaar maakt een lid van de Jonge Veranderaars (JV) geen deel meer uit van de netwerkorganisatie voor spoorprofessionals. Maar daarmee is de rol van sommige veranderaars nog niet uitgespeeld.

Onder de naam VIS, Verbeteraars In Spoor, zijn twee van de grondleggers van de JV, Niels van Oort en Gertjan Hulster, een nieuw netwerk begonnen voor 35-plussers. Van Oort: “Ik heb gemerkt dat met de jaren de ervaring en de invloed om veranderingen in gang te zetten toenemen. Samen met het enthousiasme en de frisse blik van de Jonge Veranderaars is dat een gouden combinatie.”

Tijdens het tienjarig bestaan van de Jonge Veranderaars gaven Gertjan Hulster, Niels van Oort en Corina de Jongh van Railforum namens alle ‘oudere veranderaars’ in de sector een arceerstift aan de JV’ers om samen met hen verbeteringen in de spoorsector te markeren. Volgend jaar op 10 oktober presenteren JV en VIS’ers concrete veranderingen. De komende weken wordt het nieuwe netwerk VIS verder opgezet. Via Twitter en LinkedIn zijn de vorderingen te volgen onder #VIS.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook