Fast Ferry RET trekt record aantal reizigers

Fast Ferry RET trekt record aantal reizigers

door in rubriek ov over water
Reacties uitgeschakeld voor Fast Ferry RET trekt record aantal reizigers

De Fast Ferry tussen Hoek van Holland en de Maasvlakte trekt dit jaar een record aantal reizigers. Het eerste half jaar reisden 25.000 mensen met het schip, vorig jaar waren dat er in dezelfde periode 17.000, aldus RET.

Het mooie weer en de Tweede Maasvlakte die bij dagjesmensen in trek is zijn volgens RET belangrijke oorzaken van de populariteit van de boot. Tussen Hoek van Holland en de Maasvlakte legt het schip ook aan in de Pistoolhaven (Europoort) en de Scheurhaven op de Landtong van Rozenburg. RET verwacht dat de reizigersaantallen in de zomervakantie nog sterker zullen stijgen. 

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook