Nieuwe uitzenddatum Teledoc ‘Missie NS’

Nieuwe uitzenddatum Teledoc ‘Missie NS’

De Teledoc Missie NS zou vrijdag 27 maart te zien om 22.15 uur op NPO 2, maar is verplaatst naar maandag 25 mei om 20.00 uur.

Vanwege een ingelast programma bij het overlijden van Liesbeth List kwam de uitzending van Missie NS op vrijdag 27 maart te vervallen. De nieuwe uitzenddatum is maandag 25 mei, 20.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Met een miljoen reizigers per dag kent iedere Nederlander de NS. En we hebben er allemaal een mening over. De Teledoc ‘Missie NS’ toont de worsteling achter de schermen om de reiziger blij en tevreden te houden.

NS: twee werelden

De documentaire vertoont verhalen vanuit twee sterk contrasterende werelden. Enerzijds vanaf het hoofdkantoor, waar wordt gewerkt aan een klantvriendelijker imago en waar voor iedere vergadering een film of een vlog wordt gemaakt om het personeel mee op te peppen.

Anderzijds vanaf de werkvloer, waar vaak een heel andere realiteit heerst dan het verhaal dat degenen die daar werken uit moeten dragen. Een dagelijkse, veel rauwere realiteit, waar haast, anonimiteit, onverschilligheid en ontevredenheid heerst. Waar veel reizigers, met oordopjes in, in hun eigen verhaal lijken te zitten, onwetend van wat zich om hen heen afspeelt.

Bekijk de trailer:

Eén reactie

  1. Peter Kleton
    28 maart 2020 om 12:33

    Deze uitzeding op vrijdag avond is er niet geweest.In de plaats ervan kwam een reportage over een recent overleden artieste.
    Er werd bij het begin van de te verwachte uitzending niet gemeld ,wanneer die nu wel komt..
    Jammer !

Lees ook