Klachtenloket ov ondergebracht bij Geschillencommissie

donderdag 8 december 2022

Vanaf 1 januari 2023 kunnen reizigers die klachten hebben waar ze met het ov bedrijf niet uitkomen, terecht bij het Klachtenloket Openbaar Vervoer. Vanaf 2023 begint de Geschillencommissie met de taken die sinds 2008 organisatorisch ondergebracht waren bij reizigersvereniging Rover.

De Geschillencommissie is al actief in meerdere sectoren met een klachtenloket. Het doel hiervan is voornamelijk informeren, adviseren, trends analyseren en bemiddeling waar mogelijk. Dit doen ze om een mogelijke geschilprocedure te voorkomen. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat deed in 2022 al eens onderzoek naar de opties voor versterking van de onafhankelijke positie van de tweedelijns klachtenloket. De Geschillencommissie kwam toen goed uit de verf; er bleek een positieve impact op de taakuitvoering en versterking van de onafhankelijkheid van het tweedelijnsloket. 

Overgang ov ombudsman naar de Geschillencommissie

De ov ombudsman heeft de afgelopen 14 jaar bijdrages geleverd aan beter ov door ov-bedrijven kritisch te volgen en aanbevelingen voor verbetering van diensten te verzorgen. Duizenden reizigers hebben de weg naar de ov ombudsman gevonden en ze hebben daardoor succesvol kunnen bemiddelen in veel gevallen. De overgang naar de Geschillencommissie zorgt ervoor dat zowel klacht- als geschiloplossingen onder een dak kunnen worden ondergebracht. 

Rover, de reizigersorganisatie die dit al langere tijd deed, blijft graag op de hoogte van wat er speelt onder de reizigers. Reizigers die een klacht hebben blijven dan ook welkom om hun ov-ervaringen te delen met Rover. Hierdoor willen zij de ontwikkelingen in de gaten houden om op tijd in actie te kunnen komen als dat nodig is. Bemiddeling wijst Rover wel af, hiervoor zullen ze de reiziger doorverwijzen naar het klachtenloket Openbaar Vervoer. Vanaf 1 januari 2023 gaat dit niet meer automatisch, reizigers zullen de bemiddelingsklachten zelf moeten indienen. 

Bereikbaarheid

Met ingang van 1 januari 2023 is het Klachtenloket Openbaar Vervoer bereikbaar via een direct telefoonnummer en via de website www.klachtenloket-openbaarvervoer.nl. Op deze site vindt de reiziger specifieke informatie over het indienen van een klacht en over de klachtenprocedure.

Door deze stakingen is niet meer mogelijk, voor mensen die werken als uitzendkracht bij verschillende locaties met wisselende werktijden, om op tijd te komen werken. Het advies om alternatief vervoer te zoeken is absurd. Zo simpel ligt dat bij sommige mensen niet. Een grote aantal mensen die ov gebruiken hebben medische beperkingen, bijvoorbeeld kunnen niet fietsen en hebben niemand in hun omgeving die zo met een auto voor de deur staat, ook geen geld om een taxi te betalen. Dus, de advies zoek alternatief vervoer is meer een "nou pech, zoek het maar uit". Maar binnen dit percentage van de bevolking, die de laatste tijd heeft met de staking veel problemen gehad, (en dat al maanden 2 of 3 keer per week moet het pech krijgen en "het uit maar zoeken"), zijn meestal oudere mensen, vrouwen met kinderen, gehandicapten, migranten en arbeiders met lage inkomen, dus mensen met een minimum salaris of bijstand die een nier zouden willen verkopen voor de huidige salaris van veel chauffeurs van het OV.
Ik vind een laffe actie iets te willen bereiken ten kosten uit de minder validen mensen van de maatschappij.
Diegene die beslissing nemen, politicus, ondernemers en werkgevers hebben helemaal geen last van de stakingen, ze gebruiken ov niet...nooit!!!
Meestal gaan studenten en gezonden jonge volwassenen met de fiets. Dus, de staking raakt niet iedereen maar wel mensen dat al genoeg moeilijk hebben, dat is niet alleen oneerlijk maar een schande. Ik voel mij als reiziger gekwetst.
De website 9292OV geeft in plaats van concrete informatie over de vervoerstoestand een lijst met tips: "Bereid je goed voor; gebruik de app, zoek alternatief vervoer, houd rekening met langere reistijden".... ik heb het gevoel dat mijn rechten als consument maar ook als burger worden geschonden. We worden niet serieus genomen en zou dat graag willen aankaarten en veranderen.
Na corona en inflatie heeft iedereen het moeilijk, vooral die doelgroepen die het al niet makkelijk hebben zoals mensen met een krappe portemonnee, oudere mensen, vrouwen met kinderen en ook veel studenten... die allen aangewezen zijn op het ov, worden de laatste maanden om de dag gewoon in de koud gezet.
En dat allemaal omdat chauffeurs vinden dat salaris omhoog moet. Dat denkt en wilt iedereen!!!
Beste chauffeurs, diegenen die zouden moeten worden geraakt door jullie staking liggen niet wakker s'nachts door jullie actie, ze slapen lekker door, lang genoeg en volgende dag pakken gewoon de dikke bmw uit de verwarmde vrijstaande garage. Jullie zetten de verkeerde mensen in de kou.
En ik vraag me af, wat doen jullie tijdens een staking? Nemen jullie lekker vrij? Gaan alle die dagen van staking ten koste van vakantiedagen? Of zijn gewoon vrije dagen voor jullie?
In principe een staking heeft als doel een actie te voeren om eisen van werknemers duidelijk te maken na een mislukte onderhandeling. De staking zelf geeft meer tijd voor andere acties te nemen, bijvoorbeeld protesteren, om de eisen bekend te maken. Maar ik zie die soort acties bij jullie niet. Andersom, de laatste weken jullie kantoren bij stations zijn de epicentrum geworden om lekker koffie te gaan drinken met collega's.
Als jullie zo hard willen vechten voor betere werkomstandigheden en betere salaris, waarom gaan jullie de straat niet op? Waarom gaan jullie niet buiten staan, bij bushaltes, stations, parlement, enz, met spandoeken? En hard jullie eisen bekendmaken, daar, op de straat, in de kou. Met eer en moed.
Ja, ik weet het, is te koud voor en af en toe regent, word je verkouden van. Beter binnen blijven, lekker warm, koffie drinken met collega's, lekker gezellig.
Leuk dat jullie kunnen kiezen, wij niet. We zullen moeten wachten tot dat die inefficiënt en laf staking van jullie ooit voor zich zelf gaat iets bereiken.
Na een zo zwaar periode krijgen we nu te maken met jullie bijziendheid. Gefeliciteerd, jullie zijn net zo traag geworden als jullie werkgevers. Een enorme domheid. Wat een nutteloos staking

Door deze stakingen is niet meer mogelijk, voor mensen die werken als uitzendkracht bij verschillende locaties met wisselende werktijden, om op tijd te komen werken. Het advies om alternatief vervoer te zoeken is absurd. Zo simpel ligt dat bij sommige mensen niet. Een grote aantal mensen die ov gebruiken hebben medische beperkingen, bijvoorbeeld kunnen niet fietsen en hebben niemand in hun omgeving die zo met een auto voor de deur staat, ook geen geld om een taxi te betalen. Dus, de advies zoek alternatief vervoer is meer een "nou pech, zoek het maar uit". Maar binnen dit percentage van de bevolking, die de laatste tijd heeft met de staking veel problemen gehad, (en dat al maanden 2 of 3 keer per week moet het pech krijgen en "het uit maar zoeken"), zijn meestal oudere mensen, vrouwen met kinderen, gehandicapten, migranten en arbeiders met lage inkomen, dus mensen met een minimum salaris of bijstand die een nier zouden willen verkopen voor de huidige salaris van veel chauffeurs van het OV.
Ik vind een laffe actie iets te willen bereiken ten kosten uit de minder validen mensen van de maatschappij.
Diegene die beslissing nemen, politicus, ondernemers en werkgevers hebben helemaal geen last van de stakingen, ze gebruiken ov niet...nooit!!!
Meestal gaan studenten en gezonden jonge volwassenen met de fiets. Dus, de staking raakt niet iedereen maar wel mensen dat al genoeg moeilijk hebben, dat is niet alleen oneerlijk maar een schande. Ik voel mij als reiziger gekwetst.
De website 9292OV geeft in plaats van concrete informatie over de vervoerstoestand een lijst met tips: "Bereid je goed voor; gebruik de app, zoek alternatief vervoer, houd rekening met langere reistijden".... ik heb het gevoel dat mijn rechten als consument maar ook als burger worden geschonden. We worden niet serieus genomen en zou dat graag willen aankaarten en veranderen.
Na corona en inflatie heeft iedereen het moeilijk, vooral die doelgroepen die het al niet makkelijk hebben zoals mensen met een krappe portemonnee, oudere mensen, vrouwen met kinderen en ook veel studenten... die allen aangewezen zijn op het ov, worden de laatste maanden om de dag gewoon in de koud gezet.
En dat allemaal omdat chauffeurs vinden dat salaris omhoog moet. Dat denkt en wilt iedereen!!!
Beste chauffeurs, diegenen die zouden moeten worden geraakt door jullie staking liggen niet wakker s'nachts door jullie actie, ze slapen lekker door, lang genoeg en volgende dag pakken gewoon de dikke bmw uit de verwarmde vrijstaande garage. Jullie zetten de verkeerde mensen in de kou.
En ik vraag me af, wat doen jullie tijdens een staking? Nemen jullie lekker vrij? Gaan alle die dagen van staking ten koste van vakantiedagen? Of zijn gewoon vrije dagen voor jullie?
In principe een staking heeft als doel een actie te voeren om eisen van werknemers duidelijk te maken na een mislukte onderhandeling. De staking zelf geeft meer tijd voor andere acties te nemen, bijvoorbeeld protesteren, om de eisen bekend te maken. Maar ik zie die soort acties bij jullie niet. Andersom, de laatste weken jullie kantoren bij stations zijn de epicentrum geworden om lekker koffie te gaan drinken met collega's.
Als jullie zo hard willen vechten voor betere werkomstandigheden en betere salaris, waarom gaan jullie de straat niet op? Waarom gaan jullie niet buiten staan, bij bushaltes, stations, parlement, enz, met spandoeken? En hard jullie eisen bekendmaken, daar, op de straat, in de kou. Met eer en moed.
Ja, ik weet het, is te koud voor en af en toe regent, word je verkouden van. Beter binnen blijven, lekker warm, koffie drinken met collega's, lekker gezellig.
Leuk dat jullie kunnen kiezen, wij niet. We zullen moeten wachten tot dat die inefficiënt en laf staking van jullie ooit voor zich zelf gaat iets bereiken.
Na een zo zwaar periode krijgen we nu te maken met jullie bijziendheid. Gefeliciteerd, jullie zijn net zo traag geworden als jullie werkgevers. Een enorme domheid. Wat een nutteloos staking

Inmiddels moet het toch een keer gedaan zijn met de stakingen in het OV.
Men gaat niet bereiken wat men wil, dat mag zo onderhand wel duidelijk zijn, maar ze houden vol en ondertussen worden reizigers, maar ook degenen die dus voor alternatief vervoer moeten zorgen hier de dupe van.
Wij als ouders van schoolgaande jong-volwassenen moeten ons maar alle kanten opbuigen om te helpen met het verzorgen van alternatief vervoer. Parkeren op Sciencepark Utrecht is vrijwel onmogelijk en onbetaalbaar voor een student (die normaal gebruik kan maken van de OV kaart), dus om je kind te helpen plan je er maar weer aan alle kanten omheen (lees, als zzp-er maak je minder uren, dus verlies in die uren), en maakt extra autokosten om jouw kind (soms maar voor 1,5 uur) naar de universiteit te brengen. En natuurlijk hebben die studenten ook nog eens niet tegelijk les.
Een paar dagen was dit nog wel te doen, maar ik krijg vandaag alweer een lijst onder mijn neus geschoven , tot eind maart weer 12 dagen!!!
Ik weet zeker dat er met mij nog veel meer gedupeerden zijn van deze kansloze staking, maar de werkgevers raken daar echt niet van onder de indruk.
Lieve chauffeurs, wij willen allemaal wel meer verdienen, maar die werkgevers gaan voor deze acties niet buigen. Jullie treffen er echt de verkeerde personen mee.

Graag willen mensen ook wel weten waar we de gederfde inkomsten en extra kosten kunnen verhalen.
Mocht iedereen dat nou doen bij jullie werkgevers, wie weet raken ze dan wel een keer onder de indruk.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.

Meer artikelen met dit thema

descriptionArtikel

In 2023 ruim 15 procent meer ingecheckt in het openbaar vervoer

26 feb om 10:22 uur

In 2023 werd er 1,1 miljard keer ingecheckt in het openbaar vervoer: 15,5 procent vaker dan in 2022. Het aantal…

Lees verder »
descriptionArtikel

Ook in 2024 gratis ov-kaartjes voor Amsterdamse minima

20 feb om 14:22 uur

De Vervoerregio Amsterdam wil het initiatief met gratis anderhalfuurs-kaartjes voor minimagezinnen in de regio…

Lees verder »
descriptionArtikel

Een kijkje in de keuken bij … VDL Bus & Coach

15 feb om 16:36 uur

Als salesmanager openbaar vervoer bij VDL Bus & Coach is Sjef Maas verantwoordelijk voor de verkoop van…

Lees verder »
flash_onNieuws

Railforum zoekt ov-organisaties voor Raildagen

20 jul 2023

Al meer dan veertig ov-organisaties meldden zich aan, om op vrijdag 15 en zaterdag…

Lees verder »
flash_onNieuws

Ov-sector vreest 15% afschaling en vraagt Kamer om actie

19 mei 2023

Als de Tweede Kamer niet ingrijpt, dreigt het ov-aanbod tot 2025 met 10 tot 15 procent af te nemen. Dat staat…

Lees verder »
descriptionArtikel

Vervoerregio Amsterdam geeft gratis ov-kaarten aan lage inkomens

8 mei 2023

In de regio Amsterdam is het nu mogelijk om acht gratis ov-kaarten aan te vragen per adres voor mensen die deze…

Lees verder »

Innovatie binnen het ov-toekomstbeeld

24 apr 2023

Binnen het Toekomstbeeld OV 2040 is ‘innovatie’ één van de vijf doelstellingen. Maar nu het Toekomstbeeld…

Lees verder »
descriptionArtikel

RET-woordvoerder Harbers leidt Mobiliteitsalliantie

10 mrt 2023

RET-woordvoerder Rolf Harbers heeft sinds eind 2022 een duobaan: als directeur van de Mobiliteitsalliantie, een…

Lees verder »