Tweets van dag 3 van de Fyra-enquête
dossier Fyra

Tweets van dag 3 van de Fyra-enquête

door in rubriek hoge snelheid
Reacties uitgeschakeld voor Tweets van dag 3 van de Fyra-enquête

Vandaag ondervraagt de parlementaire enquêtecommissie Fyra de politiek betrokken. Het gaat om Pieter Hofstra (destijds Tweede Kamerlid VVD) en oud-ministers Zalm (Financiën) en Netelenbos (Verkeer en Waterstaat. Volg de verhoren hier live via tweets en stream.

Met name de verhoren van Gerrit Zalm en Tineke Netelenbos worden interessant, aangezien de commissie gisteren al onthulde dat NS tot in detail op de hoogte was van wat er in de ministerraad werd besproken. Deze gesprekken zijn geheim.

Maar ook hun inhoudelijke rol is interessant. Zij waren als ministers direct politiek verantwoordelijk rond het dossier. We doen live verslag van de verhoren van Zalm en Netelenbos via Twitter. De verhoren zelf meekijken kan hier.

Lees ook het verslag van dag 2: Het NS-bod van 178 miljoen bleek geen geintje


Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Lees ook