Flixbus neemt Eindhoven en Nijmegen mee

Flixbus neemt Eindhoven en Nijmegen mee

De Duitse marktleider op het gebied van intercitybussen breidt haar netwerk in Nederland uit. Vanaf vrijdag rijden er rechtstreekse bussen van Nijmegen via Eindhoven naar Antwerpen en Brussel.

Begin volgende maand opent Flixbus bovendien een lijn naar Berlijn. Tussen Eindhoven en Antwerpen concurreert Flixbus rechtstreeks met de intercitybus van DB/Arriva die vorig jaar al een verbinding opende en vanuit Eindhoven doorrijdt naar Düsseldorf en Londen.

Het is inmiddels een beproefd recept: de bussen zijn uitgerust met stroomaansluitingen en wifi; kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 6 euro. In Brussel kan je overstappen op bestemmingen naar Frankrijk, zoals Lille en luchthaven Paris Charles de Gaulle. Met Eindhoven en Nijmegen doet Flixbus nu in totaal tien Nederlandse steden aan. Eerder gaf het bedrijf al aan Nederland en België als focus te hebben in zijn Europese groeistrategie.

Lees ook: Nederland Europese springplank voor Flixbus

Eén reactie

  1. Y Beks
    10 januari 2016 om 16:41

    Ik zou graag willen weten of ik met de flixbus van Eindhoven naar Nijmegen kan reizen.

Lees ook