Podcast Kloppenburg: Maurits van Hövell

Podcast Kloppenburg: Maurits van Hövell

In de achtste aflevering van de serie A Radical Redesign for Amsterdam, spreken Carin ten Hage en Geert Kloppenburg met Maurits van Hövell (Johan Cruijff Arena). Hoe houdt je een wijk met de drie grootste evenementenlocaties van het land, bereikbaar en veilig?

“Voorheen werd er gewoon rondgebeld: ‘Wij zitten in de instroom van de ArenA. We hebben nu 20.000 man binnen. Hoe gaat het bij jullie op straat?’” Maar hoe is dat nu? Ze spreken elkaar in het Operationeel Mobiliteitscentrum over de rol van de stad Amsterdam, data delen en het houden van regie.

U kunt de podcast hieronder beluisteren:

Het interview met Maurits van Höwell maakt onderdeel uit van de serie A Redical Redesign for Amsterdam. Via de website van Kloppenburg zijn ook andere interviews te beluisteren, onder andere met Frank van Setten, Maurice Unck en Pier Eringa.

Laat een reactie achter

Lees ook