Twee partijen dingen naar Voorne-Putten

Twee partijen dingen naar Voorne-Putten

door Laura Vliek in rubriek binnenland
2 reacties

Connexxion en EBS hebben een aanbieding gedaan op de concessie Voorne-Putten en Rozenburg. Dit bevestigen beide vervoerders aan OV-Magazine. De geïnteresseerde partijen konden hun voorstel tot 25 oktober indienen.

Connexxion verzorgde in de afgelopen periode het vervoer in Voorne-Putten en Rozenburg. De concessie valt onder de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) en omvat de stadsdienst Spijkenisse, het streekvervoer op het eiland Voorne-Putten met uitlopers naar Rozenburg. EBS rijdt momenteel enkel in Waterland en heeft tot nu toe nog niet eerder een andere concessie weten te winnen.

MRDH stelt ongeveer 10 procent van het budget voor het reguliere ov beschikbaar voor een maatwerkcontract, waarin ook doelgroepenvervoer is opgenomen. In december maakt de Metropoolregio bekend welke van de twee bedrijven de aanbesteding mag uitvoeren in de periode van 2018-2028.

2 reacties

 1. Rob Jansen
  24 november 2017 om 15:23

  Ik hoop dat Connexxion deze gunnig weer wordt gegund dus.
  Dus voor Connexxion, mensen veel succes met deze aanbesteding, en AUB geen EBS, die horen horen niet in Nederland thuis vind ik.
  Mvg,

  Rob Jansen.

 2. Anonymouse
  17 december 2017 om 21:34

  En wat is er mis volgens jou met het feit dat EBS nu ook in Nederland rijd? Je geeft namelijk geen enkele onderbouwing voor zo’n xenofobische claim.

Lees ook